/

Geld besparen met Refurbished elektronica

Een van de meest opvallende trends in de afgelopen jaren is de groeiende populariteit van refurbished elektronica. Refurbished elektronica biedt een uitstekende manier om geld te besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. 

Wat is refurbished?

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Een refurbished apparaat is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze apparaten worden gecontroleerd op diverse punten, voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Denk hierbij aan het checken van het beeldscherm, camera en batterij. Daarnaast krijg je vaak garantie op je aankoop. Een refurbished apparaat is hierdoor altijd in goede staat. Vele vergelijken een refurbished apparaat met een tweedehands apparaat. Dit is absoluut niet vergelijkbaar. Bij een tweedehands apparaat weet je nooit exact de staat van het product. In dit geval heb je meer zekerheid bij een refurbished apparaat, dan bij een tweedehands apparaat. 

Voordelig

Refurbished elektronica biedt aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van gloednieuwe apparaten. De iPhone 11, bijvoorbeeld, kan tot wel 40% goedkoper zijn in gereviseerde staat vergeleken met een nieuw exemplaar. Deze besparingen stellen mensen in staat om toegang te krijgen tot hoogwaardige apparaten zonder het prijskaartje van een splinternieuwe aankoop. Refurbished iPhones worden grondig getest, gerepareerd en opgeknapt om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren. Hierdoor kun je genieten van de nieuwste technologie zonder een aanslag op je portemonnee.

Hoeveel jaren gaat een iPhone 11 mee?

Een iPhone 11 zou enkele jaren kunnen meegaan, 5 jaar of meer. Dit ligt natuurlijk aan hoe je omgaat met je iPhone en of je iPhone schade heeft opgelopen in de tussentijd. Apple biedt doorgaans software-updates voor 5 à 6 jaar. Dit betekent dat je de nieuwste iOS-versies en beveiligingsupdates kunt blijven ontvangen. Het is belangrijk op te merken dat na verloop van tijd de batterijcapaciteit kan afnemen, waardoor de gebruiksduur tussen oplaadbeurten korter wordt. In dergelijke gevallen kun je overwegen om de batterij te vervangen, wat de levensduur van je iPhone 11 kan verlengen. Houd er ook rekening mee dat naarmate nieuwe iPhone-modellen worden uitgebracht, oudere modellen mogelijk minder krachtig lijken voor de nieuwste apps en functies. Toch kunnen oudere iPhones nog steeds goed werken voor dagelijkse taken, zoals bellen, sms’en, e-mailen en sociale media, zelfs als ze niet meer de nieuwste en snelste technologie bieden.

Refurbished online aanschaffen

Er zijn diverse refurbished aanbieders online en offline. Online kun je makkelijk een selectie maken van goedkope en betrouwbare partijen. Eén van deze aanbieders is Refurbished.nl. Refurbished.nl heeft een groot assortiment in elektronische apparaten waaronder iPhones, iPads en MacBooks. Naast het bieden van kwalitatieve producten, heeft Refurbished.nl altijd de beste deals. Kies welke iPhone, iPad of MacBook het best bij je past en geniet van eindeloze voordelen. Bij Refurbished.nl kun je voor al je vragen terecht bij de klantenservice en je profiteert altijd van 3 jaar garantie op je aankoop. Zo kun je jarenlang genieten van jouw refurbished apparaat!

Meer van Besparen