Deze nieuwe Apple producten komen eraan 

In 2023 zijn er meer Apple producten uitgekomen dan normaal. Zo komt er natuurlijk net als ieder jaar de iPhone 15 uit. Maar er zijn nog veel meer nieuwe Apple producten. Wij zetten ze in dit artikel voor je op een rij. 

Alle nieuwe Apple producten van 2023

Omdat er zo veel verschillende Apple producten op de markt zijn gekomen zetten we ze eerst voor je op een rij. Daarna zullen we ze allemaal met je doornemen. 

  1. iPhone 15 Pro Max 
  2. Apple Watch Series 9 
  3. 13-inch MacBook Air met M3-chip
  4. Airpods Pro Max 
  5. iPad  Air 
  6. Vision Pro

iPhone 15 Pro Max 

Net als ieder jaar, komt ook dit jaar weer een nieuwe iPhone op de markt. Deze keer hebben ze veel gedaan om de camera te verbeteren. Ook komt en op alle iPhone 15 modellen een Dynamic Island en een Always On-scherm. Wij raden aan om een iPhone 15 zakelijk abonnement te nemen wanneer je een nieuwe iPhone wil aanschaffen. Dit is de meest voordelige manier om met een nieuwe iPhone rond te lopen. 

 Apple Watch Series 9 

Ben jij dol op de Apple Watch, dan kan jij je geluk waarschijnlijk niet op. Want dit jaar wordt een snellere en verbeterde Apple Watch verwacht. Deze nieuwe Ultra zou een chip krijgen die momenteel in de iPhone 14 gebruikt wordt. Je kan je wel voorstellen hoe ongelofelijk snel jouw horloge dan moet gaan worden. 

13-inch MacBook Air met M3-chip

Een kleine verandering kan een groot verschil maken. Vooral in de computerwereld is dit het geval. Want bij de nieuwe 13-inch Macbook Air komt een verbeterde processor. Deze kleine chip moet hem bijna net zo snel moeten maken als de Macbook Pro van een aantal generaties geleden. Verder blijft veel van de oorspronkelijke Macbook Air hetzelfde. Hij zal dus nog steeds compact en erg licht zijn. 

Airpods Pro Max 

De nieuwe Airpods Pro Max zullen nog beter ontwikkeld zijn. Vooral het geluid wordt weer een tikkie beter. Er zal een verbeterde ruisonderdrukking zijn. Dit is de noise cancelling hierdoor heb je veel strakker en beter geluid dan je waarschijnlijk gewend bent op dit moment. Voor de rest zijn ze natuurlijk net als altijd even klein en compact. 

iPad Air 

De iPad Air is een zeer geliefd item. Al vanaf het moment dat Apple de Ipad uitbracht was iedereen er fan van. Toen de iPad Air op de markt kwam stond iedereen op de banken. En dit jaar zal er een geheel nieuw model onthuld worden met andere vormen en een betere chip. De M2-chip wordt verwerkt in de de processor we kunnen dus een ultra snelle iPad Air verwachten dit jaar.

Vision Pro 

Misschien wel het meest bijzondere product bij Apple is de Vision Pro. Dit is een nieuwe VR-bril die nog een stapje verder gaat. Zo zal hij volledig geïntrigeerd werken met je iPhone en andere Apple producten. Hierdoor kan je over gamen, lezen in een wereldberoemde bieb en nog veel meer. Apple spreekt zelf over: ‘de toekomst van Apple’. 

Meer van Producten & Diensten