Over Krap

Na een fantastische jeugd thuis is het tijd om als student door het leven te gaan en op eigen benen te staan. Je bent ervan overtuigd dat financiële gezondheid je eigen gezondheid ten goede doet. Het gezinsleven met drie kleine koters lijkt (misschien, misschien niet) iets duurder te zijn dan je had verwacht. 

Het zijn vast geen situaties waarin je plotseling terecht bent gekomen. Het zijn wél situaties waarin je wellicht wat minder geld kan spenderen dan voorheen. In je zoektocht naar financiële vrijheid stuitte je gelukkig op krap.nl. Krap.nl is dé bespaarblog van Nederland en geeft Tips en Tricks voor wie krap bij kas zit. Je vind een schat aan informatie over diverse onderwerpen, variërend van de goedkoopste boodschappen tot alles over achteraf betalen. Wellicht raak je geïnspireerd door de succesverhalen van bekende personen of raak je geprikkeld om een bepaalde carrière te starten. Ons doel is niet om je af te rekenen op hoeveel geld je hebt. Daarentegen willen we graag aanzetten tot een levensstijl waarin je naar je eigen wensen kan leven. 

De praktische oplossingen die we geven, zijn eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven. We geloven in de kracht van delen en willen op een positieve en ondersteunende manier bijdragen aan een fijne maatschappij. Er valt ook veel van elkaar te leren. Bovendien is niets zo motiverend als herkenning en aanmoediging door anderen.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@krap.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.