Mijn favoriete Nederlandse Etsy webshops.

Etsy, wie kent het niet? Dit wereldwijde platform is begonnen in 2005 en zit vol met creatieve verkopers en unieke producten. Het is daardoor een heerlijke plek om vintage en handgemaakte producten te scoren bij (vaak) kleine bedrijfjes! Benieuwd naar een aantal van mijn favoriete, Nederlandse Etsy webshops? Kijk dan vooral mee! 

Nederlandse Etsy shops.

Leuk zo’n marktplaats vol met unieke producten, maar Etsy is zo groot dat het ook lastig is om door de bomen het bos te zien. Gelukkig weten we daar bij Klein Bedrijfje wel raad mee ;-). Inmiddels hebben we op de site namelijk een aantal hele fijne, kleine bedrijfjes staan die hun producten via Etsy verkopen! 

My Dreamy Jewelry.

Wat is er nou leuker dan samen met je mams of dochter een eigen bedrijfje starten? Nelleke en haar bonusdochter Kira houden allebei enorm van knutselen en sieraden maken en besloten daarom om de handen bijeen te slaan en een eigen webshop te beginnen: My Dreamy Jewelry! 

Zij maken samen inmiddels de mooiste sieraden van kralen, welke zij verkopen via hun pagina op Etsy. Meer weten over dit sieradenbedrijfje? Bekijk dan hier de pagina van My Dreamy Jewelry.

The Clay Shaper.

Na jaren als styliste te hebben gewerkt was eigenaresse Marieke toe aan iets nieuws. Niet alleen de spullen een plekje geven, maar ze ook zelf ontwerpen werd the next step! Ze maakt graag haar wereld en die van anderen mooier met fijne spullen en is daarom begonnen met haar bedrijfje The Clay Shaper. Inmiddels maakt ze hele fijne interieuraccessoires van keramiek die ze zelf graag in huis zou willen hebben, maar nog niet ergens anders heeft gezien. 

Meer weten? Alle info over The Clay Shaper vind je hier!

Sticktails.

Sticktails is het gave sieradenmerk van Laura. Haar oorbellen, armbanden, ringen en kettingen zijn allemaal even prachtig én handgemaakt! Laura’s producten zijn door heel Nederland te vinden bij verschillende conceptstores, maar -voor hele leuke bedragen- te ook verkrijgen via haar Etsy webshop.

Je vindt de Etsy webshop van Sticktails hier terug.

Jessica Melis Handmade.

Het is dat ik nu bijna geen ruimte voor een mooi huisnummerbord naast m’n deur heb, want anders had ik het wel geweten en hing er eentje van Jessica aan de gevel!

Deze keramiste maakt, met behulp van onder andere vintage kant en andere materialen, namelijk de mooiste borden voor je huis. Met je huisnummer, je naam of iets anders. Allemaal uniek én handgemaakt. Ze heeft inmiddels een eigen webshop, waar je veel van haar producten terug kunt vinden, maar is ook actief op Etsy. Je vindt Jessica Melis Handmade hier terug.

Meer van Blog