/

Deurstopper Action & meer Budget Keuzes

Bam, daar ging weer een deur. Het was dit keer niet in tijdens een driftbui van je kind die in de ‘alles-is-nee-fase’ zit, maar gewoon de wind.

Hoewel het dichtslaan van de deur in meer gevallen schrik oplevert dan dat het je deur kapot maakt, is het niet iets waar je blij van wordt. Sterker nog, je wil er vanaf. En aangezien je een open deuren beleid in huis voert, wil je de deuren niet dichthouden. Zie daar, de oplossing voor het probleem: een deurstopper. Die deurstopper is overigens niet alleen goed voor het voorkomen van dichtslaande deuren. Wat er nog meer zo handig is aan een deurstopper en waar je deze, voor een lage prijs, kan kopen, lees je in deze blog.

Deurstopper Action

Deurstopper

Prijs: €1,99

De deurstopper zelf is gemaakt van RVS (roestvrij staal), maar dat is niet waar je deur tegen aan zal knallen. Dat is namelijk de rubberen rand, die in veelvoud om de cilindervormige stopper heen zit. Met deze informatie moet je nog steeds twee keuzes maken. Zo kies je tussen een zwarte of zilveren stopper. Bovendien zijn beide varianten in zowel 9 als 11 centimeter beschikbaar. Voor zover wij begrijpen zijn alle varianten even duur en heb je dus voor twee euro een goede deurstopper. Hoe zwaar de stopper is en hoe zwaar de deur kan zijn, is niet bekend. Ga er vanuit dat de stopper een standaard houten deur wel tegenhoudt.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Velvet deurstopper

Prijs: €3,99

Leg twee euro meer in dan je deed bij de voorganger en krijg een leuke deurstopper, met een fluwelen omhulsel. Waar het bij de vorige echt om een cilindervorm ging, kijk je hier tegen een soort ‘zak’ aan. In plaats van dat je je handen onder de stopper hoeft te wurmen, kan je deze oppakken aan het handvat. Hoe vaak je deze in de praktijk gebruikt, laten we echter aan jou. In ieder geval is het handig dat deze eraan vast zit gemonteerd. En alsof een handvat en de stof niet genoeg waren, heeft de stof ook nog eens een leuk printje. Je kiest voor een soort panterprint in zwartwit of eenzelfde print in een groenige kleur met zwarte vlekken.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Andere budget keuzes

Niet alleen bij de Action worden deurstoppers verkocht, er zijn nog veel meer plekken waar je zoiets kan vinden. Daarom hebben we, zoals al eerder vermeld, gezocht naar andere deurstoppers voor een relatief lage prijs. Zo zou je een bezoekje kunnen brengen aan de Xenos, Hema en nog veel meer winkels. Lees gauw verder!

Deurstopper Xenos

Prijs: €4,99

Elke ochtend of elke keer wanneer je de ruimte binnenloopt wordt je begroet met ‘Hello Sunshine‘. Dus, als de zon buiten gaat schijnen of je behoefte hebt aan wat positiviteit, kies je voor deze deurstopper. De deurstopper is overigens nog weer groter dan degene die we hiervoor hebben besproken. Echter gaat het wel deels om eenzelfde soort ‘model’, inclusief handvat en in de vorm van een zak. Verder is de deurstopper in oranje/beige en groen/beige beschikbaar. Maar, en we weten niet waarom, je kan niet kiezen welke kleur je ontvangt. Er zit een verrassingseffect aan gekoppeld en pas thuis zal je weten welke stopper je hebt besteld.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Deurstopper Hema

Prijs: €8,-

Wat aan de prijzige kant, maar dan heb je wel een deurstopper van een redelijk formaat én met veel rubberen bandjes. Je wil ongetwijfeld dat je deur goed beschermd is en daarom kan dit in je voordeel werken. Wees je overigens wel bewust van rubber als materiaal. Rubber heeft de eigenschap, al helemaal als het zwart is, dat het kan afgeven. Je moet daarom niet verrast opkijken als je witte deur ineens een aantal zwarte strepen heeft. Hoe dan ook betaal je wel wat voor de zwarte deurstopper, máár de dichtslaande deuren zijn nu wel eindelijk verleden tijd. Geen schrikmomenten meer en geen kans op een beschadigde deur.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Deurstopper Hema 2.0

Prijs: €8,-

Don’t ask us why, maar wederom is een deurstopper van een kleiner formaat, even duur als zijn ‘grotere broer’. Omdat eigenlijk geen enkele website aangeeft of het gewicht tussen de formaten verschilt of juist gelijk is, kunnen we er nog geen logische verklaring voor bedenken. Hoe dan ook, de deurstopper mag dan wel lager zijn, maar dat betekent niet dat de deurstopper nutteloos is. Met zijn 143 gram zal de deurstopper in staat zijn lichte deuren tegen te houden. Hij staat stevig op de grond en doet wat hij moet doen. Een klein nadeeltje is dat de stickers op de deurstopper er maar moeilijk vanaf komen. Je hebt daar een stickerverwijderaar voor nodig en zelfs dan zie je nog een afdruk waar de sticker heeft gezet. Een beetje jammer dus.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Deurstopper 123inkt

Prijs: €4,25

We introduceren een deurstopper die we nog niet eerder hebben benoemd, namelijk een stopper in wigvorm. Hiermee zet je de deur klem, in plaats van dat deze tegen wordt gehouden. Het voordeel hiervan is dat de deur niet alsnog je andere kant op kan slaan, mocht je de stopper halverwege de opening neerzetten. Bovendien maakt het niet uit hoe hoog de afstand tussen de vloer en de onderkant van de deur is. Hij zal aan de afmetingen van meerdere deuren voldoen. Aan de deurstopper zit overigens een edelmetalen handvat, wat wat ons betreft cooler klinkt dan het daadwerkelijk is. In ieder geval kan je daarmee de deurstopper goed loswrikken en verplaatsen.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Deurstopper Equantu

Prijs: €1,99

Over originele deurstoppers gesproken: deze deurstopper is er eentje die je niet op de grond zet. De stopper is gemaakt van siliconen en deze zit om het handvat van de deur heen. De deurstopper vangt de klap tegen de muur aan en laat geen beschadiging achter. Helaas voorkomt de deurstopper geen dichtslaande deuren, maar als je de deuren altijd al dichtlaat, is dit geen probleem. Omdat de deurstopper uitrekbaar is, past hij op alle deuren. Dit is handig, vooral als je je realiseert dat er veel meer deurstoppers zijn dan je je misschien denkt. Verder zorgt de transparante kleur dat de stopper niet echt opvalt. Iets handigs, dat je niet ziet en daadwerkelijk je huis beschermd. Wat wil je nog meer?

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Deurstopper GS Quality Products

Prijs: €42,99

Als je denkt dat we drieënveertig euro voor één deurstopper budget vinden, dan heb je het toch wel degelijk mis. Voor dit bedrag krijg je namelijk niet twee deurstoppers, niet drie deurstoppers, maar wel acht deurstoppers. Op zich is het best logisch dat je er meteen meer aanschaft, omdat je natuurlijk meer dan een deur in je huis hebt. Mocht je een van deze toppers willen aanschaffen, dan verwijzen je graag naar een andere deurstoppers. Dat heeft niets met de kwaliteit te maken, maar wel dat een losse stopper maar liefst vijftien euro kost. Dat scheelt zo’n 9 euro met het bedrag wat je per stopper in dit voordeelpakket betaald. Wij weten wel waar onze voorkeur naar uitgaat…

Klik hier om de deurstoppers te bekijken

Deurstopper fonQ

Prijs: €22,-

Het is hartje zomer en je hebt vroeger van je ouders geleerd dat het verstandig is op een bepaald moment van de dag alles ‘open te gooien’. Met andere woorden, je zet deuren en ramen tegenover elkaar open, voor het creëren van een luchtstroom. Een manier om hiervoor te zorgen is met het gebruik van deurstoppers, zoals je waarschijnlijk al had begrepen. Hoewel elf euro voor een deurstopper niet heel goedkoop is, konden we deze niet onbesproken laten. Het gaat namelijk om een wigvormige stopper in de vorm van een poppetje. Hoe leuk is dat! In plaats van de saaie cilinder en andere vormen, heb je met deze stopper wat origineels in huis. Je moet er wel van houden, zover waren wij ook al.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

Deurstopper Tarrox

Prijs: €4,30

Je monteert deze op de vloer, op een vast punt. Ergens is dat handig, omdat er nog meer grip wordt gecreëerd, maar ergens anders ook niet. Je zit er namelijk letterlijk en figuurlijk aan vast. Hij is één keer te monteren en daar profiteer je de volgende jaren van. Hoe goed de stopper plakt is ons overigens niet helemaal duidelijk, dus dat wij over jaren praten, is niet helemaal gebaseerd op waarheid. Maar goed, voor een kleine vijf euro heb je een deurstopper in een mooie, zilveren kleur en een leuke ovalen kleur. Succes met de montage, zullen we maar zeggen.

Klik hier om de deurstopper te bekijken

In deze blog hebben we meerdere deurstoppers besproken. Elk van de stoppers blijkt een prima werking te hebben en beschermd je deur en muur van beschadigingen. De ene is wat duurder dan de ander en bovendien verschillen de stoppers in afmeting. Laat je inspireren en blijf je lekker richten op je open deuren beleid. Wel net zo gezellig, toch?

Meer van Besparen