Brandi Passante: over het vermogen van de opslagjager & meer

purple shutter doors

Bij de ene zal de naam Brandi Passante onmiddellijk een belletje laten rinkelen, waar ze voor een ander nog onbekender is dan het neefje van de broer van je oma. Dat ze, ongeacht hoe bekend ze nou is, een flink vermogen heeft opgebouwd, is in ieder geval geen geheim.

De Amerikaanse opslagjager heeft in het vorige decennium ontzettend veel bereikt in de Amerikaanse televisiewereld. Het programma waar ze aan meedeed was zelfs zó bekend, dat het ook op de Nederlandse televisie werd uitgezonden.

Storage Wars

We hadden het in de inleiding al over een televisieprogramma en dat programma heet Storage Wars. De vrije vertaling ervan, lees: opslag oorlogen, omschrijft perfect de inhoud van het programma. In het programma bieden verschillende mensen op opslag/ garage-boxen. Deze boxen worden geveild omdat de eigenaar er niet meer voor betaald of om een aantal andere reden.

In ieder geval staan ze te koop, althans de inhoudt ervan. De deelnemers krijgen een kort inkijkje in de boxen, waarna ze zelf betalen of het opkopen van de ’troep’ de moeite waard is. In sommige gevallen worden er pareltjes van spullen uitgehaald, waarmee ze de inleg terugverdienen. Winst maken is natuurlijk al helemaal iets waar ze naar opzoek zijn.

Brandi Passante in Storage Wars

Brandi Passante deed voor langere tijd mee aan het programma, samen met Jarrold Schuldz. Het duo boekte ontzettend veel succes. Ze werden meerdere seizoenen gevolgd in hun aankopen. Dat ze een succesvol leven eruit opbouwden, is zeker niet onbekend.

Toch was niet alles aan het programma zo positief. Dat bleek namelijk al uit het feit toen Passante (tijdelijk) afstand nam van het programma. De combinatie van het runnen van een gezin met het constante werken, bleek onmogelijk. De makers, regisseurs, etc. van het programma vroegen té veel van zowel Brandi als Jarrold. Belangrijke momenten in het leven van de kinderen werden gemist en de psychologische druk werd groter en groter.

‘Married to the job’

In het reality tv-programma werden Brandi Passante en Jarrold Schuldz gevolgd in hun privé leven. Ze waren al voor langere tijd samen en hebben eveneens twee kinderen. De titel van het programma, ‘Married to the job’ (getrouwd met je baan), zegt al genoeg over de levensstijl van de twee. Het leven van het duo bestond letterlijk uit hun baan. Ze waren er constant mee bezig en dat moet ook wel, wil je de beste pareltjes er altijd uit kunnen pikken.

Tegenwoordig weten we dat de twee niet meer bij elkaar zijn. Er gaan verschillende geruchten rond dat ze hevige ruzies maakten (in het openbaar) en dat Schuldz zelfs is aangeklaagd voor huiselijk geweld. Wat daar van waar is en hoe de scheiding verder is verlopen, laten we in het midden.

Vermogen

Het vermogen van Brandi Passante wordt geschat op zo’n twee miljoen euro. Toch moeten hier enige vraagtekens bij worden gesteld. De ene geeft het aan als het vermogen van zowel Brandi als Schuldz, terwijl de ander de volledige twee miljoen euro aan Passante toeschrijft. In ieder geval heeft ze het verdiend aan de deelname van beide programma’s en de verkoop van spullen uit de opslagboxen.

Hoe gaat het nu met Brandi Passante?

Op de sociale media zien we dat Brandi druk is met het opbouwen van haar eigen bestaan. Ze heeft gedeald met alle problemen dat het programma met zich meebracht en richt zich op andere dingen. Zo is bekend dat ze actief bezig is met haar eigen podcast genaamd ‘Happening now with Hammer’. Haar inkomsten zal ze hieruit halen. Ook zal ze nog verdienen aan Storage Wars, gezien het programma nog steeds wordt uitgezonden.

Zie hier een foto van het Instagram account van Passante:

Jarrold Schuldz

Als we ‘spieken’ op de sociale media van Jarrold dan lijkt hij in ieder geval opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. De reacties op de foto bestaan hoofdzakelijk uit ‘Where is Brandi?’, wat maar weer laat blijken dat het nog niet algemeen bekend is dat het duo niet meer samen is. Ze spraken er overigens ook niet over. Pas twee jaar naar de breuk gaf Brandi toe inderdaad niet meer samen te zijn met Jarrold. We kunnen daar ons druk over maken, maar we kunnen het ook niet doen. Leven en laten leven, vinden we daarbij goed passen.

Hoe ga je om met de druk van het bekend zijn?

Maar het bekend zijn heeft in de meeste gevallen een keerzijde (zowel online als in het echte leven). Niet alles dat over Brandi Passante de wereld in is gekomen is positief. Als bekend persoon heb je immers te maken met haatreacties en andere soorten van negativiteit. We benoemen verschillende manieren om ermee te dealen. De kans is namelijk groot dat jij als ‘normaal persoon’ ook weleens tegen de keerzijde van het online aanloopt. Lees:

  • focus je op positiviteit: ban mensen uit je leven die je geen energie geven. Het klinkt misschien wat hard, maar van die ene volger meer of minder zal de persoon in kwestie echt niet wakker liggen. De kans is zelfs groot dat het niet eens opvalt en dat je ook geen verklaring hoeft te geven.
  • kom voor jezelf op: als jij zeker bent van hetgeen dat je uitstraalt, laat je dan niet van je sokken rijden. Houd voet bij stuk en kom op voor jezelf als iemand je visie probeert neer te halen.
  • love wins: door zelf alleen maar positieve zaken uit te stralen, zal de kans groter zijn dat je positiviteit aantrekt. We bedoelen met love wins niet alleen letterlijke liefde tussen twee personen, maar ook meer platonische liefde. Het vinden van een balans hierin is van groot belang, gezien je niet wil eindigen als iemands schoothondje.

Brandi Passante lijkt in ieder geval iemand die het heft in eigen handen heeft genomen. Die weet waar ze voor staat en geniet van het leven, hoe deze haar geschonken is. Met twee prachtige kinderen en een leuke ‘baan’ is dat ook niet zo moeilijk, lijkt ons.

Meer van Blog