Chantal Bles: vermogen, privé en meer

Sommigen zullen haar kennen, voor anderen is ze wat minder bekend. De bijna 40-jarige stylist lijkt het in ieder geval goed voor elkaar te hebben.

Maar goed, wie is Chantal Bles? In deze blog gaan we in op alles in het leven van de jonge vrouw. Van vermogen tot nieuwsberichten, we laten niks achterwege.

Wie is Chantal Bles?

Hoewel Bles bekend staat als ‘de vrouw van’, waar we later meer over vertellen, is er ook genoeg te vertellen over Bles zelf. Men zal haar voornamelijk kennen in haar rol als stylist. Jarenlang heeft zij namelijk bekende Nederlanders voorzien van de meest prachtige outfits. Van het Televiziergala tot outfits op dagelijks basis: bij Bles ben je aan het juiste adres.

Interieurstylist

Het gevoel voor stijl heeft ze ook meegenomen naar andere gebieden dan kleding. Sinds een aantal jaar richt Bles zich ook op het stylen van interieur. Heel wat anders, maar eveneens iets waar ze succesvol in lijkt te zijn. Actief op sociale media is ze hier dan weer niet in, in tegen stelling tot haar eigen account. Ook de link naar haar website loopt op niks uit. Hoe ‘druk’ ze hier dus momenteel mee is, is niet bekend.

Privé

Chantal Bles heeft haar hart verloren aan de bekende oud F1-coureur Robert Doornbos. De liefde is bekroond met twee kinderen, Jada en Josh. Regelmatig komen er plaatjes van beide kinderen op de sociale media voorbij. Geluk heeft Bles helaas niet gehad.

Zo kwam in 2013 aan het licht dat ze haar zwangerschap vroegtijdig heeft moeten eindigen. Het ongeboren kindje zou zoveel afwijkingen en beperkingen hebben, dat werd aangeraden de zwangerschap af te breken.

Toen ze wel beviel van haar oudste kind, Jada, sloeg eveneens het noodlot toe. Al op jonge leeftijd werd kanker bij het meisje geconstateerd. Heftig voor haar, maar ook zeker voor zeker voor Bles en haar man. Inmiddels lijken ze het aardig op de rit te hebben. Op verschillende manieren uiten zij hun tekenen van dankbaarheid.

Ambassadrice

Hoe mooi is het dat, na zo’n verschrikkelijke periode met hun dochtertje, Bles en Doornbos ambassadeurs zijn van het Prinses Máxima Centrum. Geregeld besteden ze hier aandacht aan en vragen geld aan hun volgers voor meer onderzoek.

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Maxima Centrum is een gespecialiseerd kinderoncologisch centrum in Utrecht dat kinderen met kanker behandelt. Het centrum biedt state-of-the-art diagnostiek, behandeling en zorg aan patiënten en hun families. Het is opgericht in 2018 en is het resultaat van de samenwerking tussen het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het centrum heeft een multidisciplinaire aanpak waarbij verschillende specialismen nauw samenwerken om de beste zorg voor de patiënten te bieden. Naast de medische zorg, biedt het Prinses Maxima Centrum ook psychosociale ondersteuning en heeft het een belangrijke rol in wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Vandaar dat het ook een onderzoeksziekenhuis is.

Vermogen en salaris

Erg interessant is natuurlijk ook om te weten wat een vrouw als Chantal Bles nou verdiend. Met haar vele contacten in de stylisten wereld is in ieder geval te gokken dat ze bij haar jobs een goed salaris binnenharkt. Een inschatting hiervan maken is door ons leken niet mogelijk.

Haar vermogen is in ieder geval voor een deel te bepalen door het vermogen van haar man. Robert Doornbos heeft in zijn carrière als F1-coureur een aanzienlijke stapel geld weten te verkrijgen. Volgens verschillende media ligt zijn geschatte vermogen op 15 miljoen euro.

Maar toch zal het vermogen van Doornbos, of van Bles en Doornbos samen, niet zo hoog liggen als gedacht. Ergens is er een fout geweest in communicatie. Want waar Doornbos dacht dat hij van een bedrijf geld had gekregen om te kunnen racen, was dat volgens het bedrijf een lening. Een lening van een aanzienlijk bedrag van 11 miljoen.

Toch kunnen we concluderen dat zelfs na deze claim het gezin er niet verkeerd bij zit. Op de Instagram van Chantal Bles is namelijk veel luxe te zien. Van vakanties naar verre oorden tot geregeld uiteten bij luxe restaurants. Natuurlijk moet je in gedachten houden dat foto’s niet alles zeggen over hoe het in werkelijkheid is. Het is maar wat diegene wil laten zien. De meeste mensen laten alleen een afspiegeling zien van wat goed gaat. Logisch, slechts negativiteit op een dag is natuurlijk niet prettig.

Skivakantie

Maar goed, als het inkomen een keer ophoudt, is er altijd nog de mogelijkheid om nog meer te steken in het maken van verdiensten als influencers. Chantal Bles heeft al een goed aantal volgers opgebouwd. Dit kan onder andere ook een groei doormaken door andere media. Zo kwam Bles onlangs nog in het nieuws omdat ‘de skivakantie in duigen was gevallen’.

Het hele gezin wilde genieten van de voorjaarsvakantie door op skivakantie te gaan, maar helaas werden ze na elkaar allemaal ziek. Hele dagen op de pisten veranderde naar slechts één voet op de piste. In ieder geval lijkt het wel voor velen zinnig nieuws. Niet één, maar wel vier sites maakten direct een artikel na de post van Bles.

Conclusie

Chantal Bles is in ieder geval een vrouw die lijkt te weten wat ze wil. Mooi voor haar, maar ook voor haar duizenden volgers. Ze zal ongetwijfeld velen inspireren en er zelf veel genoegen uithalen. Met een man als Robert Doornbos heeft ze het ook niet mis voor elkaar. Keep up the good work!

Meer van Blog