Financial lease voor ZZP: hoe het werkt en wat het betekent voor jouw bedrijf

man driving vehicle

Heb je weleens iets gehoord over financial lease? Voor zowel grote bedrijven, maar ook voor ZZP’ers, is dit een erg interessante optie. Want ben je regelmatig op de weg te vinden, dan weet je maar al te goed dat de kosten voor het vervoer snel op kunnen lopen. Financial lease is voor je bedrijf fiscaal erg aantrekkelijk en je hebt het contract erg makkelijk en snel afgesloten. We hebben in dit blog een paar grote voordelen voor je op een rijtje gezet.

Je hebt de keuze uit een breed aanbod met de mooiste en nieuwste wagens

De auto die je uitzoekt via financial lease ZZP is het visitekaartje van je bedrijf als je bij klanten of leveranciers over de vloer komt. Niet zo gek dus dat je het liefste in een prachtig en nieuw model rijdt. Misschien zoek je naar een handige bus waar je lekker veel spullen in kunt vervoeren. Of je draagt graag een duurzaam steentje bij aan de planeet en zoekt daarom naar een elektrische auto. Voor iedere ZZP’er en iedere smaak is er een passende wagen te vinden die je kunt leasen. 

Een contract is in verschillende termijnen af te sluiten 

Ben je op zoek naar een wagen die je een jaar wilt gebruiken of voor een langere termijn? En heb je al een goed idee over het type auto dat je wilt rijden? Je kunt het contract voor financial lease in verschillende termijnen afsluiten. Je bent na het afsluiten van het contract economisch eigenaar en je profiteert van een aantal leuke fiscale voordelen. Je geniet van onbeperkte kilometers en kunt gespreid betalen. Check wel altijd even de voorwaarden van het contract, zodat je helemaal zeker weet waar je aan toe bent.

Sluit een financial lease altijd via een betrouwbare aanbieder af

Kies je voor dit type contract? Dan kun je flexibel leasen en boetevrij aflossen. Ook voor startende zzp’ers is financial lease erg aantrekkelijk. Is je interesse gewekt? Bekijk dan het aanbod aan wagens via een betrouwbare aanbieder. Je bent dan altijd zeker van een erg nieuw wagenpark en je komt na het afsluiten van een contract niet voor gekke verrassingen te staan. Ga je binnenkort al een aantal wagens op een rijtje zetten die in aanmerking komen voor financial lease voor je eigen bedrijf? Je komt er al erg snel achter dat daar veel in mogelijk is.

Meer van Blog